Healing Sound Collective | Peter Gouw
43
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-43,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden, vertical_menu_width_260,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
Over dit project

Peter Gouw

Peter Gouw, musicus, docent en werkzaam als energetisch resonantietherapeut bij Ohmpunctuur, voorheen Praktijk Positief, begeleidt en ondersteunt individuen en groepen bij het vinden van hun persoonlijke natuurlijke (klank)bestemming. Peter is ook opgeleid in de oude Tibetaanse klankhealing door Lama Gangchen Rinpoche.

 

Ohmpunctuur is een evolutie op het gebied van klanktherapie. Het is een reflextechniek en maakt gebruik van de aloude Tibetaanse klankschaal healing en Chinese acupunctuur kennis. De naalden zijn vervangen door speciale stemvorken met diverse frequenties, gecombineerd met kristallen en Tibetaanse klankschalen en planetaire en Aziatische gongs. De harmonische trillingen zorgen ervoor dat de levensenergieën makkelijker doorstromen en brengen lichaam, ziel en geest in balans. Het initiatief van de Helende kracht van Klank komt van Peter.